[size=29]المقادير :
3 كاسات دقيق + ه ملاعق اكل زيت مازولا + 3 ملاعق اكل سمن فارم + قليل من الملح + كيلو لحمه مفرومه+ بيضه
+ 2 بصل + بقدونس + شبت + ملعقه صغيرة فلفل اسود + ملعقه صغيرة كمون + ذرة فرقة + ملح حسب الرغبه
الطريقة :
نضع الدقيق في وعاء غميق ونضع فوقه ذرة الملح ويقلب مع بعض وبعد ذالك نضع الزيت والسمن والبيضه
فوق الدقيق ويعجن مع بعض وبعد ذالك نضع الماء شوى شوى لغايت ما تتعجن مع بعض تكون قاسيه
العجينه ونخليها ترتاح لمده ساعه
طريقة عمل اللحمه
نفرم البصل متوسط الحجم ونضعه ع اللحمه ونضعه ع النار ونضع فوقه الفلفل الاسود والكمون وذرة القرفه
والملح ويقبل مع بعض لغايت ما تصير اللحمه ناعمه وتنشف مويتها وبعد ذالك نطفي عليها ونضع البقدونس
والشبت ويقلب جيدااا ونخليها تبرد
طريقة الحشوة
نفرد العجينه يالشوبك او بمكينه العجين ع شكل دائري وتكون مو خفيفه ولا متينه ونضع جوتها اللحمه
وتطبق ع شكل هلال وترص في التبسي او الصينيه وبعد ذالك نقليها ع نار عالية يكون الزيت حار
وبعدين نهدي عليه لما نقليها تطلع فقاقيع في السمبوسك مثل البف
وبعد ذالك ترص في الطبق المعد للتقديم
وبالهناء والعافية
[/size]